Son Gezilenlericon
      iconRezervasyonlarım
      icon
      Çalışma Saatleri09:00 - 20:00
      icon
      YARDIM / DESTEK+90 252 622 03 03+90 532 622 29 89
      Bodrum | Süper Villam
      Bodrum
      22.03.2022 10:45:00
      0 Görüntüleme

      Bodrum

      Bodrum’da villa kiralamak isteyen misafirler için Bodrum hakında kısa bilgi; Türkiye ve Dünya’dan her yıl binlerce misafir Bodrum’da tatil yapmaktadır. Dünyaca ünlü turizm beldesi Bodrum, kültürel mirası ve doğal güzellikleriyle büyülemektedir. Misafirleri Rodos Şövalyeleri tarafından inşa edilen muhteşem mimarisi ile Bodrum Kalesi karşılamaktadır. Kale duvarları arma ve kitabelerle süslüdür.

       

      Bembeyaz Bodrum evleri belleklerde uzun süre yer edecek güzelliğe sahiptir. Begonvil çiçeklerinin yer aldığı daracık bodrum sokakları, hediyelik eşya alışverişi yapılan bodrum dükkanları, keyifli saatler yaşanan kafeler Bodrum’un güzelliğine güzellik katmaktadır. Bodrum tatil beldesinde tatil yapan misafirler kültürel turlara katılarak, araç kiralayarak Bodrum ve çevresinin büyüleyici güzelliklerinde kaybolmaktadır. Dileyen misafirler tekne, kano ve gület ile turlara katılmakta mavi yolculuk yapmakta, eşsiz koyları gezmekte, denize girmekte, dolu dolu bir tatil yaşamaktadır. Her mevsim Bodrum’da tatil yapılabilmekte ve büyüleyici güzellikler içinde dinlenilmekte, eğlenilmektedir.

       

      Bodrum gezilecek görülecek yerleri arasında Dünyaca ünlü sualtı arkeoloji müzesi, M.Ö 4. yüzyılda yapılan antik tiyatro, antik çağdan günümüze kadar gelen anıtsal mezar Mausoleion kalıntıları ve Mausoleion Müzesi bulunmaktadır. Kyndos Kapı Antik Halikarnas anıtlarından olup restore edilmiş ve günümüze kadar gelmiştir.

       

      Türk Sanat Müziğinin unutulmaz sesi Zeki Müren’in evi müze haline getirilmiş ve misafirlerin ziyaretine açıktır.

       

      Bodrum eğlence ve dinlecenin bir arada olduğu tatil beldesidir. Renkli gece hayatı vardır ve Bodrum’a gelen misafirler disko ve barlarda müzik dinlemekte, çılgıca eğlenmekte, coşmakta, keyifli saatler yaşamaktadır. Renkli Bodrum Gecelerinin yaşandığı eğlence merkezi barlar sokağı olarak anılmaktadır ve eğlence mekanları yer almaktadır.

       

      Bodrum villa kiralamada öne çıkan beldelerden biridir. Bodrum’a tatil yapmaya gelen misafirler Bodrum’da rüya gibi bir tatil yaşarken konaklama sorunu yaşamamaktadır. Otellerde, beş yıldızlı otel konforunda Bodrum kiralık yazlık villalarında konaklamaktadır. Bodrum kiralık yazlık villa seçimi web sayfamızdan yapılmakta ve rezervasyon gerçekleştirilmektedir. Bodrumda bulunan tüm villalarımızı aşağıdaki listeden inceleyebilirsiniz.

      Hemen Paylaş
      WhatsApp Destek!
      ARA
      iconWHATSAPP
      icon
      ×Müşteri Temsilcileri
      XREZERVASYON OLUŞTUR
      Tarihler Müsait
      Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
      • Konaklama Süreniz0 Gün
      • Elektrik Ücreti0.000 ₺
      • Temizlik Ücreti0.000 ₺
      • Ön Ödeme0.000 ₺
      • Girişte Yapılacak0.000 ₺
      • Toplam0.000 ₺
      UYGUNLUK TAKVİMİ
      Müsait
      Dolu
      Ödeme Bekliyor
      Giriş-Çıkış
      Tıklayın Sizi Arayalımicon
      Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
      x
      Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

      Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin