Son Gezilenlericon
      iconRezervasyonlarım
      icon
      Çalışma Saatleri09:00 - 20:00
      icon
      YARDIM / DESTEK+90 252 622 03 03+90 532 622 29 89
      Kaş Kalkan | Süper Villam
      KAŞ
      22.03.2022 10:50:00
      0 Görüntüleme

      KAŞ

      Antalya’nın önemli tatil beldeleri arasında yer alan Kaş ilçesi dünyaca ünlü tatil beldeleri arasındadır. Eşsiz bir doğası bulunan Kaş ilçesine dalış yapmak için dünyanın dört bir yanından yabancı misafirler gelmektedir. Mavi bayraklı plajları, bol oksijenli havası, büyüleyici manzarası ile misafirleri karşılamaktadır. Eski bir antik kent olan Kaş M.Ö. 4. Yüzyılda Likyalılar tarafından kurulmuştur ve günümüzde de Likya uygarlığının izlerini taşımaktadır.

       

      Kaş’a tatile gelen misafirler otel, motel, pansiyon, Kaş kiralık yazlık villalarda konaklamakta, konaklama sıkıntısı yaşanmamaktadır. Kaş kiralık yazlık villaları beldenin en güzel konumlarında yer almaktadır. Deniz manzaralı, denize sıfır, orman manzaralı, deniz ve orman manzaralı, farklı özelliklere sahip villalar arasından misafirler seçim yapmaktadır. Çekirdek aile, balayı çifti, kalabalık aile, arkadaş grupları, mutaasıp aile ihtiyaçlarına uygun farklı özelliklerde villalar vardır.

       

      Kaş kiralık yazlık villalar misafirlere dayalı döşeli olarak verilmekte ve villa içerisinde beyaz eşya, konforlu mobilyalar, mutfak araç ve gereçleri, TV, DVD, uydu anten, internet için modem yer almaktadır. Kaş kiralık villa içerisinde geniş balkon ve teraslar bulunmaktadır. Bahçe içerisinde özel yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme terası, şezlonglar, bahçe oturma grubu ve barbekü vardır.

       

      Kaş kiralık villa misafirleri ev ortamı sıcaklığında özgür bir tatil yaşamaktadır. İstedikleri zaman villada, istedikleri zaman Kaş tatil beldesinde vakit geçirmektedir. Kaş plajlarında güneşlenen, denize giren misafirler birçok aktivite yapmaktadır. Yamaç paraşütü, dalış ve su sporları, tekne ile ada ve koy gezileri, kültür turları ile kaş ve çevre gezileri, bisiklete binme, doğa yürüyüşü ve jip safari yapılan aktivitelerden bazılarıdır.

       

      Kaş önemli bir tatil merkezi olması nedeniyle misafirlerin ihtiyaçlarını karşılayabileceği market, mağaza, restoran, kafe, bar, eczane, dalış okulu, seyahat acentası, banka, tur şirketi gibi kurum ve mekanlar yer almaktadır. Kafe, bar ve diskolarda keyifli saatler yaşanmaktadır. Misafirler gönüllerince eğlenmektedir. Kaş gezilecek görülecek yerler arasında antik tiyatro, kaya mezarları, sur kalıntıları, kral lahiti, Kaş uzun çarşı bulunmaktadır.

       

      Kaş kiralık villa misafirleri yemek ihtiyaçları Kaş’ın şık restoranlarında veya villalarında karşılamaktadır. Restoranlarda yöresel yemekler, taze deniz ürünleri, mevsim meyveleri sunulmaktadır. Kaş’ın meşhur meyveleri arasında kaktüs, karadut meyvesi ve karadut suyu bulunmaktadır. Eşsiz manzaralı kiralık villada tatil yapan misafirler dola dolu tatil yaşamaktadır. Misafirlere istedikleri takdirde araç kiralama hizmeti ve havaalanı transfer hizmeti sağlanmaktadır.

      Hemen Paylaş
      WhatsApp Destek!
      ARA
      iconWHATSAPP
      icon
      ×Müşteri Temsilcileri
      XREZERVASYON OLUŞTUR
      Tarihler Müsait
      Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
      • Konaklama Süreniz0 Gün
      • Elektrik Ücreti0.000 ₺
      • Temizlik Ücreti0.000 ₺
      • Ön Ödeme0.000 ₺
      • Girişte Yapılacak0.000 ₺
      • Toplam0.000 ₺
      UYGUNLUK TAKVİMİ
      Müsait
      Dolu
      Ödeme Bekliyor
      Giriş-Çıkış
      Tıklayın Sizi Arayalımicon
      Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
      x
      Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

      Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin