Son Gezilenlericon
      iconRezervasyonlarım
      icon
      Çalışma Saatleri09:00 - 20:00
      icon
      YARDIM / DESTEK+90 252 622 03 03+90 532 622 29 89
      Fethiye | Süper Villam
      Fethiye
      22.03.2022 10:40:00
      0 Görüntüleme

      Fethiye

      Akdeniz Bölgesi’nin önemli tatil merkezleri arasında yer alan Fethiye, Muğla iline bağlı bir ilçedir. Doğal güzellikleri, tertemiz denizi, yemyeşil bitki örtüsü, boylu boyunca uzanan kumsalları ile misafirleri adeta büyülemektedir. Sayısız medeniyete ev sahipliği yapmış, eski bir antik kent olan Fethiye’de misafirler eşsiz bir tatil yaşamaktadır. Dört mevsim tatil yapılabilen Fethiye Likyalılar tarafından kurulmuştur. Likyalılar tarafından Telmessos, Bizanslılar tarafından Meğri ismi verilmiştir. 1934 yılında ise ilk şehit pilotumuz Fethi Bey’in anısına Fethiye olarak adlandırılmıştır. Fethiye Muğla iline 110 kilometre mesafededir.

       

      Fethiye’ye dünyanın dört bir tarafından gelen misafirlerle dolup taşmakta ve dört mevsim tatil yapılmaktadır. Misafirler otel, motel, pansiyon, kiralık yazlık ev, Fethiye kiralık yazlık villalar da konaklamaktadır. Deniz manzaralı, orman manzaralı, deniz ve orman manzaralı, Fethiye merkezinde, merkezden uzak, denize sıfır kKiralık yazlık villalar bulunmaktadır. Fethiye’nin en güzel konumlarında, farklı  tiplerde, farklı özelliklere sahip konforlu lüks villalar bulunmaktadır.

       

      Fethiye’de tatile gelen misafirlerin ihtiyaçlarını karşılayacağı marketler, restoranlar, mağazalar, bankalar bulunmaktadır. Misafirlerin hoşça vakit geçireceği, eğleneceği bar, disko, kafeler yer almaktadır. Fethiye’de tatil yapan misafirler dolu dolu bir tatil yaşamaktadır.

       

      Fethiye kiralık yazlık villa da konaklayan misafirler lüks villalarında keyifli günler geçirmektedir. Villa bahçesinde yüzme havuzu, güneşlenme terası, şezlonglar, güneş şemsiyesi, barbekü, bahçe oturma grubu, bahçe yemek masası bulunmaktadır. Misafirler istediği zaman villa havuzunu kullanmakta istediği zaman Fethiye’nin ince kumlu plajlarında serinlemekte, güneşlenmekte, deniz kum ve güneşin keyfini çıkarmaktadır.

       

      Mutaasıp aile, balayı çiftleri, arkadaş grupları, çekirdek aile ve geniş aile ihtiyaç ve zevklerin uygun lüks villalar dayalı döşeli olarak kiralanmaktadır. Fethiye kiralık yazlık villa misafirleri hem dinlenmekte hem de istedikleri aktiviteleri yapmaktadır. Yamaç paraşütü, doğa gezisi, kültür turları, tekne ile ada ve koy turları, jip safari, bisiklete binme, dalış ve su sporları yapılan aktivitelerden bazılarıdır. Tekne turları ile gezilen adalar arasında Domuz Adası, Gemile Tersane Adası, Zeytin Adası, Deliktaş Adası, Yassıca Adalar vardır.

       

      Kiralık yazlık villa misafirlerine istedikleri takdirde araç kiralama hizmeti sağlanmaktadır.

      Hemen Paylaş
      WhatsApp Destek!
      ARA
      iconWHATSAPP
      icon
      ×Müşteri Temsilcileri
      XREZERVASYON OLUŞTUR
      Tarihler Müsait
      Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
      • Konaklama Süreniz0 Gün
      • Elektrik Ücreti0.000 ₺
      • Temizlik Ücreti0.000 ₺
      • Ön Ödeme0.000 ₺
      • Girişte Yapılacak0.000 ₺
      • Toplam0.000 ₺
      UYGUNLUK TAKVİMİ
      Müsait
      Dolu
      Ödeme Bekliyor
      Giriş-Çıkış
      Tıklayın Sizi Arayalımicon
      Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
      x
      Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

      Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin